Информации за вас

Информации за налогот

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Минималната количина на нарачката е 300
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.

Дополнителни елементи

Додатни материјали

Мерки

Мерки S M L XL XXL XXXL
Шрирна на гради 1/2 45 47 49 51 53 55
Ширина на половина 1/2 41 43 45 47 49 51
Ширина на подвив 1/2 48 50 52 54 56 58
Ширина на рамо 10 10.3 11 11.3 11.6 11.9
Ширина на надлактица 1/2 15.5 16.5 17.5 18.5 19.5 20.5
Должина на ракав 63 63 63 63 63 63
Ракавен подвив 19 19.5 20 20.5 21 21.5
Задна должина 62 63.5 65 66.5 68 69.5