Информации за вас

Информации за налогот

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Минималната количина на нарачката е 300
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, стандардната големина на копчето е 16".

Дополнителни елементи

Назад кон Малопродажба Додатни материјали

Мерки

Големина S M L XL XXL
Должина грб 44.0 46.5 49.0 51.5 54.0
Гради ширина 106 114 122 130 138
Половина ширина 96 104 112 120 128
Рамо должина 15.1 16.0 16.9 17.8 18.7
Должина ракав 65.3 66.3 67.3 67.3 67.8
Бицепс 42.0 43.7 45.5 47.0 49.0
Обиколка манжетна 26 26 27 27 28