Информации за вас

Информации за налогот

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Минималната количина на нарачката е 300
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.

Дополнителни елементи

Додатни материјали

Мерки

  XS S M L XL XXL 3XL 4XL
вкупна должина 68 69 70 71 72 74 76 78
гради ширина 1/2 50 52 54 56 59 62 65 68
половина ширина 1/2 47 49 51 53 56 59 62 65
колк ширина 1/2 50 52 54 56 59 62 65 68
рамо должина 11.5 12.0 12.5 13.0 13.5 14.0 14.5 15.0
ракавна дожина  65 65.0 65 65.0 65.0 65.0 65.0 65.0
мускул ширина 39.0 40.0 41.0 42.0 44.0 45.8 47.6 49.4
подвив ракав 23.0 23.5 24.0 24.5 25.0 25.5 26.0 26.5
грб ширина 39 40.5 42.0 43.5 45.0 46.5 48.0 49.5