Информации за вас

Информации за налогот

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Минималната количина на нарачката е 300
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
Додатни материјали

Мерки

  35/36 37/38 39/40 41/42 43/44 45/46
вкупна должина 68 69 70 71 72 74
гради ширина 1/2 50 52 54 56 59 62
половина ширина 1/2 47 49 51 53 56 59
колк ширина 1/2 50 52 54 56 59 62
рамо должина 11.5 12.0 12.5 13.0 13.5 14.0
ракавна должина  23 23.5 24 24.5 25.0 25.5
мускул ширина 39.0 40.0 41.0 42.0 44.0 45.8
подвив ракав 32.5 33.5 34.5 35.5 37.0 38.5
грб ширина 39 40.5 42.0 43.5 45.0 46.5
ширина џеб 10.0 10.0 10.0 10.0 10.5 10.5
висина џеб 13 13.0 13.0 13.0 13.5 13.5