Информации за вас

Информации за налогот

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Минималната количина на нарачката е 300
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.

Дополнителни елементи

Додатни материјали

Мерки

  50 52 54 56
Гради 106 110 114 118
Големина на струк 100 104 108 112
Подвив 102 106 110 114
Ширина на рамото 10,8 11,2 11,6 12
Цела должина 57 58 59 60
Должина на страницата 28 29 29 29