Информации за вас

Информации за налогот

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Минималната количина на нарачката е 300
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.

Дополнителни елементи

Додатни материјали

Мерки

 

44 46 48 50 52 54 56 58
Половина 82 86 90 94 98 102 106 110
Колк 96 100 104 108 112 116 120 124
Подвив 43 44 45 46 47 48 49 50
Ширина на мускул 61,8 64,6 67,5 70,4 73,2 76,1 79,4 82,4
Ширина на колено 46 47,5 49 50,5 52 53,5 55 56,5
Преден состав 24 24,5 25 25,5 26 26,5 27 27,5
Заден состав 36,2 37,2 38,2 39,2 40,2 41,2 42,5 43,7
Должина на страничен состав 114 115 116 117 118 119 120 121
најчесто
Должина на внатрешен состав 92,4 93 93,6 94,2 94,8 95,4 96 96,6
Ширина на колан             4  
Патент             18