Информации за вас

Информации за налогот

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Минималната количина на нарачката е 300
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, стандардната големина на копчето е 16".

Дополнителни елементи

Додатни материјали

Мерки

    XS S M L XL XXL XXXL
1/2 Горна ширина   49 53 57 62 66 70 76
1/2 Подвив   48 52 56 60 64 69 73
Рамо ширина   13 14,5 16 17 18 19 20,5
Ракавна должина   25 25 25 25 25 25 25
Задна должина   68 68 72 72 74 74 74