Информации за вас

Информации за налогот

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Минималната количина на нарачката е 300
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.

Дополнителни елементи

Додатни материјали

Мерки

  XS S M L XL XXL XXXL
1/2 Гради 45 47 49 51 53 55 57
1/2 Струк 43.5 45.5 47.5 49.5 51.5 53.5 55.5
1/2 Поруб  46 48 50 52 54 56 58
Рамо 11.4 11.7 12 12.3 12.6 12.9 13.1
1/2 Бицепс-ширина на мускул 16 17 18 19 20 21 22
Должина на ракав-краток 16 16.5 17 17.5 18 18.5 19
Должина на ракав-долг 60 60 60 60 60 60 60
Поруб на ракав-долг 17 17.5 18 18.5 19 19.5 20
Должина на заден дел  66 67.5 69 70.5 72 73.5 75