Информации за вас

Информации за налогот

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Минималната количина на нарачката е 300
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, стандардната големина на копчето е 16".

Дополнителни елементи

Назад кон Малопродажба Додатни материјали

Мерки

  34 36 38 40 42 44 46
Должина на заден дел 67 67 68 68 69 69 70
Гради 90 94 98 102 106 110 116
Половина 76 80 84 88 92 96 102
Подвив 92 96 100 104 108 112 118
Ширина рамо на шав 12 12,3 12,6 12,9 13,2 13,5 13,8
Должина на ракав 60 60 60,5 60,5 61 61 61,5
На на грб 37,5 38,5 39,5 41 42 43 44,5
Мускул ширина 32 33 34 35 36 37 38,5
Должина на шлиц на ракав 9 9 9 9 9 9 9
Должина на манжета 22,5 23 23,5 24 24,5 25 25,5
Висина на манжета 6 6 6 6 6 6 6
Должина јака 36 38 39 40 41 42 43
Шпиц јака  6,5 6,5 6,5 6,5 6,5 6,5 6,5
Задна средина јака  4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5
Висина столче 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5