Информации за вас

Информации за налогот

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Минималната количина на нарачката е 300
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
Додатни материјали

Мерки

  XS S M L XL XXL XXXL
1/2 Гради 45 47 49 51 53 55 57
1/2 Струк 43.5 45.5 47.5 49.5 51.5 53.5 55.5
1/2 Поруб 46 48 50 52 54 56 58
Рамо 11.4 11.7 12 12.3 12.6 12.9 13.1
1/2 Бицепс ширина на мускул 16 17 18 19 20 21 22
Должина на ракав краткок 16 16.5 17 17.5 18 18.5 19
Поруб на ракав кракот 30 31.5 33 34.5 36 37.5 39
Должина на заден дел 66 67.5 69 70.5 72 73.5 75