Информации за вас

Информации за налогот

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Минималната количина на нарачката е 300
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.

Мерки(cm)

Големина S M L XL XXL
Должина грб 44.0 46.5 49.0 51.5 54.0
Гради сирина 106 114 122 130 138
Половина сирина 96 104 112 120 128
Рамо должина 15.1 16.0 16.9 17.8 18.7
Должина ракав 65.3 66.3 67.3 67.3 67.8
Бицепс 42.0 43.7 45.5 47.0 49.0
Обиколка манжетна 26 26 27 27 28