Информации за вас

Информации за налогот

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Минималната количина на нарачката е 300
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.

Дополнителни елементи

Додатни материјали

Мерки

  32 34 36 38 40 42 44 46 48
Половина 68 72 76 80 84 89 94 99  
Кук 92 96 100 104 108 113 118 123  
Подвив 94 98 102 106 110 115 120 125  
Патент 22 22 22 22 22 22 22    
Предна должина 60 60 60 60 62 62 62    
Шлиц 13 13 13 13 13 13 13