Информации за вас

Информации за налогот

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Минималната количина на нарачката е 300
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
Додатни материјали

Мерки

Мерки 36 38 40 42 44
Шрирна на гради 92 96 100 104 109
Ширина на половина 84 88 92 96 101
Ширина на подвив 98 102 106 110 115
Ширина на рамо 9.2 9.5 9.8 10.1 10.4
Вкупна должина 54.5 55 55.5 56 56.5