Информации за вас

Информации за налогот

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Минималната количина на нарачката е 300
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е ЦРНА.
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е ЦРНА.

Дополнителни елементи

Додатни материјали

Мерки

 

34 36 38 40 42 44 46
Половина 74 78 82 86 90 95 100
Колк 94 98 102 106 110 115 120
Подвив 47 48 49 50 51 52 53
Ширина на мускул 58,5 61 63,4 65,8 68,2 70,6 73
Ширина на колено 46,5 48 49,5 51 52,5 54 55,5
Должина на страничен состав 117 117 117 117 117 117 117
Должина на внатрешен состав 92,5 92 91,5 91 90,5 90 89,5