Информации за вас

Информации за налогот

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Минималната количина на нарачката е 300
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако полето е празно, зададената боја е БЕЛА.

Дополнителни елементи

Додатни материјали

Мерки

  32 34 36 38 40 42 44 46 48
Обем на гради 1/2 мери 44.00 46.00 48.00 50.00 52.30 54.60 56.90 59.20 61.50
Големина на половината измерена 1/2 38.00 40.00 42.00 44.00 46.30 48.60 50.90 53.20 55.50
Ширината на пола 1/2 43.00 45.00 47.00 49.00 51.30 54.10 56.40 58.70 61.00
Ширина на грбот 15 см од HSP 35.00 36.00 37.00 38.00 39.40 40.80 42.20 43.60 45.00
Ширина на градите 15 см од HSP 31.00 32.00 33.00 34.00 35.40 36.80 38.20 39.60 41.00
Должина на грбот  50.00 50.00 50.00 50.50 51.00 53.50 54.00 54.50 55.00
Должина на ракавот 49.00 49.00 49.00 49.00 49.00 49.00 49.00 49.00 49.00
Ширина на полите на ракавот измерена 1/2 13.50 13.75 14.00 14.25 14.50 14.75 15.00 15.25 15.50
Висина на јаката 7.00 7.00 7.00 7.00 7.00 7.00 7.00 7.00 7.00
Ширина на надлактицата измерена 1/2 14.50 15.00 15.50 16.00 16.58 17.16 17.74 18.32 18.90
Ширината на рамото измерена на VT 11.90 12.20 12.50 12.80 13.30 13.80 14.30 14.80 15.30
Ширина на рамото 38.00 39.00 40.00 41.00 42.40 43.80 45.20 46.60 48.00