Машка Кошула со скриен button down ФА 009

990ден


1 – 9 Парчиња
990мкд


> 10 Парчиња
890мкд


> 300 Парчиња
НАЛОГ


  • Без везење
  • Везење на града
  • Везење на манжета
  • Везење на града и манжета
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
Исчисти

Вез

Доколку изберете опција кошула со везење можете да го прикачете вашиот вез тука.

(52 MB)

SKU: B0103AMK20 Категорија: